zh4nt | Дата: Пятница, 11.07.2025, 16:49 | Сообщение # 1 |
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Ніколи не парив, тільки сигарети. Але останнім часом вже реально надоїли — запах, кашель, витрати. Почав шукати щось просте на старт. Багато хто радить Vaporesso XROS 4. Побачив, що є под XROS 4 в Guru Vape — чи норм варіант для початківця?
|
|
| |
qaqzob | Дата: Пятница, 11.07.2025, 16:50 | Сообщение # 2 |
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Бро, це прям моя історія. Місяць тому вирішив кинути сигарети і взяв собі перший под XROS 4 https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal в Guru Vape. До цього не парив взагалі, тому переживав, щоб не купити щось занадто складне або яке тече з першого дня.
І от що скажу: Vaporesso XROS 4 — це ідеальний варіант для старту.
Простий в користуванні — ніяких налаштувань, просто заправив і париш
Смак передає чітко — я взяв Chaser Ultra з кавуном, кайф
Зарядка тримає реально довго, заряджається за годину
Пристрій не тек, не плювався, не згорів — все чітко
А тепер про Guru Vape — реально респект. Под прийшов в заводській упаковці, нічого не вскрито, голограма є, код перевірив на сайті Vaporesso — офіційний. Доставили у Львів за добу. Упаковка норм, всередині навіть бонус був — знижка на наступну покупку.
Я ще писав їм у чат, бо не знав, яку міцність брати. Відповіли швидко, порадили для старту 25 мг, щоб не було бажання “повернутись до сигарет”. І не прогадали — тяга м’яка, але задоволення дає.
Так що якщо ти тільки починаєш — можу сміливо сказати, що под XROS 4 в Guru Vape — це максимально адекватний вибір без зайвих нервів. Я вже навіть другу замовив такий самий. І він теж кайфує.
|
|
| |