|
|
 |
|
|
Nutrilon Premium 4+ чи підходить для діток після року?
| |
| akhamsa | Дата: Воскресенье, Вчера, 19:46 | Сообщение # 1 |
|
Не Впервой
Награды: 0
Статус: Offline
| Чи реально Nutrilon Premium 4+ підходить діткам після року. Нашій доньці 13 місяців, ще п’є суміш, думаю, чи варто переходити на 4-ту. Хочу зрозуміти, чи не буде проблем з животиком або алергією, і чи дійсно це допомагає, чи краще залишити стару суміш. Боюсь, що різка зміна може спричинити розлади травлення, бо вона ще звикла до попередньої суміші, і хочеться зрозуміти, наскільки критично чекати 18 місяців чи можна вже спробувати.
|
| |
| |
| Rennix | Дата: Воскресенье, Вчера, 19:47 | Сообщение # 2 |
|
только зарегился
| Я теж думав про перехід на Nutrilon 4+, моя дитина 14 місяців. Важливо враховувати, що виробник радить від 18 місяців, тому повністю покладатися на неї рано. Можна змішувати стару суміш з новою, поступово збільшуючи кількість 4+, щоб спостерігати реакцію шлунку, кал і алергії. Також звертаю увагу на частоту годувань і чи дитина їсть тверду їжу, бо суміш дає лише додаткове харчування. Це допомагає оцінити, чи дійсно є сенс переходити зараз, чи краще почекати.
|
| |
| |
| beketovalim | Дата: Воскресенье, Вчера, 19:48 | Сообщение # 3 |
|
только зарегился
| У нас доньці було 15 місяців, коли почали давати Nutrilon Premium 4+. Ми почали з маленьких порцій, змішували з попередньою сумішшю кілька днів, щоб дитина звикла до смаку і нової формули. Кал залишався нормальним, животик спокійний, алергії не було. Важливо контролювати реакцію організму і не давати всю норму одразу. Додатково дивилась на раціон, щоб була достатня кількість твердої їжі, овочів і білка, тоді суміш працює як підтримка, а не основне харчування. Якщо дитина їсть мало, можна робити невеликі порції 4+, щоб компенсувати недобір поживних речовин.
|
| |
| |
| dorenyurist | Дата: Воскресенье, Вчера, 19:50 | Сообщение # 4 |
|
только зарегился
| Цитата akhamsa (  ) Чи реально Nutrilon Premium 4+ підходить діткам після року. Нашій доньці 13 місяців, ще п’є суміш, думаю, чи варто переходити на 4-ту. Хочу зрозуміти, чи не буде проблем з животиком або алергією, і чи дійсно це допомагає, чи краще залишити стару суміш. Боюсь, що різка зміна може спричинити розлади травлення, бо вона ще звикла до попередньої суміші, і хочеться зрозуміти, наскільки критично чекати 18 місяців чи можна вже спробувати.
Ми почали з Nutrilon Premium 4+ трохи після року, щоб плавно перейти від попередньої суміші. Спочатку давала дитині маленькі порції, змішувала зі звичною сумішшю, поступово збільшувала частку нової, спостерігаючи за калом, шкірою і реакцією на новий смак. Поступово дитина звикла, проблем не було, животик і травлення нормальні. Також важливо дивитися на склад, щоб не було алергій, і не давати відразу всю норму. У нашому випадку зручно брати суху молочну суміш Nutrilon Premium 4+, 600 г, https://maudau.com.ua/product....4-600-h щоб доповнити раціон без різкого переходу і стресу для дитини. Рекомендую спочатку змішувати з тією сумішшю, що дитина пила раніше, потім поступово переходити на нову, дивитися реакцію організму і ділити денну норму на кілька прийомів.
|
| |
| |
|
|
 |
|
 | |