| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 14:56 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
| Записалася на процедуру але ще не впевнена на сто відсотків у своєму рішенні. Чи можна скасувати запис якщо передумаю і чи заберуть передоплату якщо вона є? Не хочу опинитися в незручній ситуації.
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 21:11 | Сообщение # 2 |
|
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Дуже правильно що думаєш про це заздалегідь - рішення повинно бути твоїм і тільки твоїм, і жодна нормальна клініка не повинна на тебе тиснути. Ціни на усі методи переривання зазвичай не вимагають великої передоплати при записі - а якщо й беруть невелику суму для підтвердження запису, то умови повернення мають бути озвучені одразу і зафіксовані. Питання скасування краще уточнювати при записі - запитай прямо за скільки годин або днів можна скасувати без втрати коштів і чи є взагалі передоплата. Загальна інформація про умови прийому в клініці є ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там можна скласти загальне враження про підхід закладу до пацієнток. Коли я записувалася до Світлани, мені пояснили умови скасування без будь-якого тиску - відчувалося що клініка поважає право пацієнтки на зважене рішення. Жодного морального тиску при скасуванні чи зміні дати я не відчула - все дуже коректно. Головне - прийняти рішення для себе а не під чиїмсь тиском.
|
| |
| |