Подарунок для батька
|
|
PetyaLogkin | Дата: Среда, 17.03.2021, 00:52 | Сообщение # 1 |
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Хто-небудь захоплюється розкопками, пошуком всяких монет, коштовностей? Я до чого веду - у мене батько любитель всього цього, вони навіть групами збираються, їздять в різні місця. Так ось, скоро у нього день народження, є ідея - подарувати йому металошукач, а то його саморобний вже застарий. Але в них нічого не розумію, а у нього питати не хочу. Може хто зможе підказати який потрібно вибирати?
|
|
| |
kosmoslb426 | Дата: Среда, 17.03.2021, 00:58 | Сообщение # 2 |
только зарегился
| С цим питанням, краще в спеціалізованих магазинах у продавців консультуватися. Адже вони різні бувають - аматорські і професійні, потрібно уточнювати, який краще підійде в Вашому випадку.
|
|
| |
borisbekarev119 | Дата: Четверг, 18.03.2021, 11:46 | Сообщение # 3 |
Новичок
| У мене знайомий є з подібним хобі, але той тільки по пляжам ходить зі своїм металошукачем. А щодо вибору - беріть той, що подорожче, не помилитеся.
|
|
| |
dmitriysarov9 | Дата: Четверг, 18.03.2021, 11:52 | Сообщение # 4 |
только зарегился
| Багато хто думає, що металошукач, це просто помічник для пошуків скарбу, тих же монет або дорогоцінних металів, але все серйозніше. Тому не варто підходити до вибору інструменту легковажно, так як під землею знаходиться дуже багато железосодержащего мотлоху і його потрібно хоч якось розрізняти. Краще купити металошукач б\у, але хорошої фірми. Ось тут подивіться https://metalloiskateli.com.ua/uk/metalloiskatel-b-u
|
|
| |
katerinapetrika | Дата: Суббота, 20.03.2021, 00:39 | Сообщение # 5 |
только зарегился
| я всегда спрашиваю что подарить
|
|
| |
astarco13 | Дата: Среда, 14.04.2021, 21:55 | Сообщение # 6 |
Новичок
| Исходя из собственного опыта, если вы не знаете, что подарить папе, то я бы вам посоветовала воспользоваться услугами интернет магазина Розетка https://bt.rozetka.com.ua/squeezers/c80153/ . Этот магазин предлагает большой выбор товаров для мужчин, которые можно приобрести по наиболее оптимальной цене. Заказываю тут часто разные товары, так все ok, порадовала оперативная доставка.
Сообщение отредактировал astarco13 - Среда, 14.04.2021, 21:55 |
|
| |
barrats | Дата: Вторник, 06.07.2021, 16:01 | Сообщение # 7 |
только зарегился
| Мне кажется, что папе надо делать такой подарок, которым он будет реально пользоваться, а не лишь бы было. Например, можно купить электрочайник https://allo.ua/ru/elektrochajniki/ вот такого плана или же микроволновку. Ну или посмотреть наборы инструментов - это в любом случае будет на порядок лучше.
|
|
| |
4tokakkogda | Дата: Четверг, 08.07.2021, 13:50 | Сообщение # 8 |
только зарегился
| ну капец капец
|
|
| |
karinamolchanova232 | Дата: Понедельник, 12.07.2021, 12:33 | Сообщение # 9 |
только зарегился
| Можно посмотреть обзоры в Интернете, сейчас их много.
|
|
| |