|
|
 |
|
|
Які фігурки Робокар Полі найцікавіші для гри 5-річки?
| |
| bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 23.10.2025, 20:37 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
| Привіт, шукаю поради. Мій син 5 років, любить Робокар Полі, хочу купити фігурки для гри, але не знаю, з чого почати. Які реально цікаві, щоб дитині було цікаво комбінувати та грати, не просто стояли на полиці? Хочу, щоб це були ті, що справді можна використовувати у сюжетних іграх, а не просто декор.
|
| |
| |
| akhamsa | Дата: Четверг, 23.10.2025, 20:37 | Сообщение # 2 |
|
Не Впервой
| Ми взяли Полі і Елі, вони найбільше зацікавили, бо Полі можна катати, а Елі піднімати крила і він «літає». Також Кім і Рой подобаються через різні функції, можна запускати імітацію аварій або рятувальних сцен. Важливо, щоб були рухливі частини, тоді дитині цікаво робити власні історії, а не просто ставити на стіл.
|
| |
| |
| biteh | Дата: Четверг, 23.10.2025, 20:38 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Ще добре додати транспортні засоби: пожежну машину і поліцейський джип. Вони трохи більші, ніж звичайні фігурки, і відкривають більше можливостей для гри. Мій син любить влаштовувати переслідування та рятувальні місії, тому фігурки, що можна катати по підлозі, реально краще працюють. Також придивляйтесь до тих наборів, де є дороги або невеликі будівлі, тоді сцени виходять цікавіші.
|
| |
| |
| cocacola | Дата: Четверг, 23.10.2025, 20:39 | Сообщение # 4 |
|
только зарегился
| Я зазвичай спершу беру кілька базових героїв, потім дивлюсь, чого не вистачає. Найцікавіші для 5-річки ті, що рухаються і взаємодіють один з одним, тоді він комбінує місії. Наприклад, Полі https://chudo-ostriv.com.ua/ua....li.html з пожежним Роєм і машинкою швидкої дають змогу робити переслідування та рятувальні сцени. Буває зручно дивитися в магазині Чудо Острів, там можна потримати фігурки в руках, подивитись як крутяться колеса, які кнопки натискаються. Після цього легше вирішити, що купувати далі, бо дитина сама показує, що цікаво, а що ні. Також радив би брати одного героя з додатковим транспортом, тоді сцени виходять живі, а не просто стоять на полиці.
|
| |
| |
|
|
 |
|
 | |