| fhowet | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 17:39 | Сообщение # 1 |
|
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Парити планую не постійно, тому не знаю, чи є сенс вкладатися в щось дорожче. Може, простого вистачить?
|
| |
| |
| kxoxa | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 17:41 | Сообщение # 2 |
|
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Якщо користування нечасте, то бюджетний варіант цілком може закрити задачу. Але тут важливо не переплутати “бюджетний” із “взяти що попало”. Бо навіть якщо хочеш купити пот https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ не для постійного використання, все одно неприємно, коли він починає косячити у звичайних речах. У мене був досвід із простішою моделлю, якою я користувався нерегулярно, і все одно мене встигли дістати дрібні моменти: слабкувата батарея, не надто приємна тяга, відчуття дешевої збірки. Через це я зрозумів, що навіть для рідкого користування треба шукати не просто низьку ціну, а нормальний компроміс. Якщо девайс перевірений, на нього є картриджі, і по ньому немає масових скарг, то чому ні. Але якщо модель дешева просто тому, що вона слабка або проблемна, така економія сумнівна. Я б у такому випадку дивився на спокійні бюджетні моделі без зайвого хайпу. Сам так і робив, коли вибирав щось для себе без наміру сильно переплачувати. Частину варіантів бачив у Guru Vape, і там якраз було зручно відсіяти все, що виглядало надто компромісним по відгуках.
|
| |
| |