Форум города сумы
Перейти на главную!

 



 
          





Реклама на сайте
Магазин фирменной обуви





  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: PloozyFrame  
Форум » Интернет-зона » Полезные ссылки » Страхове відшкодування
Страхове відшкодування
stasarabotaДата: Воскресенье, 21.01.2024, 14:07 | Сообщение # 1
только зарегился
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Так от, підскажіть, будь ласка, які процедури треба пройти та які строки чекання на отримання страхового відшкодування у випадку дтп за кордоном? Мої нерви вже на межі, але не хочу заплутатися в усьому цьому бюрократичному лабіринті.
 
smoskal425Дата: Понедельник, 22.01.2024, 23:08 | Сообщение # 2
только зарегился
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Що тут казати, якщо у тебе з'явилися клубки нервів через страхове відшкодування після ДТП за кордоном, то ти точно не сам. Я сам на практиці проходив через цей канитель, і можу сказати, що це якесь справжнє весілля з бюрократією.
Отак, шоб не потрапити в дурну історію, тобі треба проходити крізь деякі процедури. Я все перекопав та виносив мозок на форумах, і ось що я знайшов. Перш за все, треба мати всі документи в порядку – реєстрацію авто, поліс страхування, та різні акти про ДТП. А тепер саме цікаве – строки. Тут трошки зависить від країни, але зазвичай ти маєш брати участь у цьому цирку протягом 30-90 днів після пригоди.
Якщо тобі цікаво детальніше, і ти не боїшся заглиблюватися в дебри бюрократичних термінів, читай цю статтю на https://trans.info/ua....-350455 там все розписано так, що ти не заблукаєш в цьому лабіринті. Не переймайся, все буде окей!
 
Форум » Интернет-зона » Полезные ссылки » Страхове відшкодування
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





 
Хостинг от uCoz

 


 
Design by nicva