Форум города сумы
Перейти на главную!

Реклама на сайте
Магазин фирменной обуви

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: PloozyFrame  
Що допомагає від головного болю?
misterbicipsДата: Понедельник, 23.12.2024, 15:27 | Сообщение # 1
Не Впервой
Награды: 0
Статус: Offline
Підкажіть, хто що робить, коли починається сильно боліти голова? У мене це проблема останнім часом – голова розколюється так, що хоч плач. Пити каву пробував, але щось не допомагає. Може, хтось знає якісь народні методи чи ліки, які реально діють? Буду дуже вдячний за будь-які поради!

fornodguestДата: Понедельник, 23.12.2024, 15:28 | Сообщение # 2
только зарегился
Мені здається, тут усе залежить від причини болю. Якщо це від перевтоми, то спробуй більше відпочивати, гуляти на свіжому повітрі. Може, навіть масаж голови зробити. А якщо це через тиск, то краще сходити до лікаря.

antp111Дата: Понедельник, 23.12.2024, 15:30 | Сообщение # 3
только зарегился
З головним болем треба обережно, бо часто це сигнал організму, що щось не так. У мене, наприклад, бувало через шию – сидів неправильно за комп'ютером, і потім голова починала боліти. Я ще пробував теплі компреси або навіть трохи полежати з закритими очима – інколи це чудово знімає напругу.

HzBoyДата: Понедельник, 23.12.2024, 15:34 | Сообщение # 4
Не Впервой
Хочу сказати, що у багатьох випадках із головним болем допомагає саме Цитрамон. Це популярний і досить ефективний засіб, особливо якщо біль спричинений перевтомою чи низьким тиском. У його складі є кофеїн, який тонізує, і парацетамол із аспірином, що зменшують запалення і біль. Але важливо не зловживати, адже будь-який препарат має свої протипоказання. Можете почитати інструкцію на Цитрамон https://darnytsia.ua/catalog/tsitramon-darnitsya , щоб не перевищувати дозу. Але якщо головний біль постійний або дуже сильний, краще звернутися до лікаря, щоб з'ясувати точну причину. Бо ліки, які діють на когось, не завжди допоможуть іншому.
Прикрепления: 5591238.jpg (15.4 Kb)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Хостинг от uCoz

Design by nicva