|
Що допомагає від головного болю?
|
|
| misterbicips | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 15:27 | Сообщение # 1 |
|
Не Впервой
Награды: 0
Статус: Offline
| Підкажіть, хто що робить, коли починається сильно боліти голова? У мене це проблема останнім часом – голова розколюється так, що хоч плач. Пити каву пробував, але щось не допомагає. Може, хтось знає якісь народні методи чи ліки, які реально діють? Буду дуже вдячний за будь-які поради!
|
| |
| |
| fornodguest | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 15:28 | Сообщение # 2 |
|
только зарегился
| Мені здається, тут усе залежить від причини болю. Якщо це від перевтоми, то спробуй більше відпочивати, гуляти на свіжому повітрі. Може, навіть масаж голови зробити. А якщо це через тиск, то краще сходити до лікаря.
|
| |
| |
| antp111 | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 15:30 | Сообщение # 3 |
|
только зарегился
| З головним болем треба обережно, бо часто це сигнал організму, що щось не так. У мене, наприклад, бувало через шию – сидів неправильно за комп'ютером, і потім голова починала боліти. Я ще пробував теплі компреси або навіть трохи полежати з закритими очима – інколи це чудово знімає напругу.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 15:34 | Сообщение # 4 |
|
Не Впервой
| Хочу сказати, що у багатьох випадках із головним болем допомагає саме Цитрамон. Це популярний і досить ефективний засіб, особливо якщо біль спричинений перевтомою чи низьким тиском. У його складі є кофеїн, який тонізує, і парацетамол із аспірином, що зменшують запалення і біль. Але важливо не зловживати, адже будь-який препарат має свої протипоказання. Можете почитати інструкцію на Цитрамон https://darnytsia.ua/catalog/tsitramon-darnitsya , щоб не перевищувати дозу. Але якщо головний біль постійний або дуже сильний, краще звернутися до лікаря, щоб з'ясувати точну причину. Бо ліки, які діють на когось, не завжди допоможуть іншому.
|
| |
| |