| rostikgrin1989 | Дата: Пятница, 28.03.2025, 15:47 | Сообщение # 1 |
|
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Я довго шукав місце, де пропонували б справді цікаву та якісну літературу, особливо з історичної, патріотичної та філософської тематики. Випадково натрапив на інтернет-книгарню “На Переломі” https://naperelomi.com.ua і можу впевнено сказати, що це справжня знахідка для тих, хто цінує змістовні книги.
Що мене особливо привабило? По-перше, унікальний асортимент. Тут можна знайти книжки, які складно відшукати в популярних книгарнях. Видання про національно-визвольну боротьбу, військову історію, геополітику та духовні цінності – усе це представлено у великому виборі. По-друге, якість обслуговування – швидке оформлення замовлення, адекватні ціни та зрозуміла система доставки.
Декілька разів замовляв тут літературу, і завжди все приходило вчасно, ретельно запаковане, без жодних пошкоджень. Спілкування з менеджерами також залишило приємне враження – відповідають швидко і дають вичерпну інформацію. Якщо вам близькі теми української історії, боротьби за незалежність та ідеологічного розвитку, обов’язково варто заглянути на сайт цієї книгарні.
|
| |
| |