|
де знайти
|
|
| simaae03102 | Дата: Понедельник, 18.10.2021, 21:07 | Сообщение # 1 |
|
только зарегился
Награды: 0
Статус: Offline
| Усім доброго дня шановні користувачі даного форуму. Ще декілька років тому я вирішив що хочу робити домашнє вино. Але я не думав що буде складність в тому що я не зможу знайти рецепт. Чи не могли б ви мені підказати як робити домашнє вино?
Сообщение отредактировал simaae03102 - Понедельник, 18.10.2021, 21:08 |
| |
| |
| cnahcoro | Дата: Понедельник, 18.10.2021, 22:22 | Сообщение # 2 |
|
только зарегился
| Я можу вам сказати що в інтернеті дуже багато різних рецептів але чесно не всі вони перевірені. Тому я раджу на цьому сайті подивитися https://agronom.in.ua/domashn....nohradu рецепт домашнього вина з винограду . Я з власного досвіду кажу ,що тут дійсно хороші рецепти завдяки яким виходить дуже вкусне та солодке вино.
|
| |
| |
| terentiev1987life | Дата: Вторник, 09.07.2024, 15:00 | Сообщение # 3 |
|
Постоялец
| Вже як два роки знайшов своє ідеальне місце для купівлі вина! Помічен широкий асортимент різних сортів, які радують своєю якістю і смаком. Ціни на вина тут https://villaua.com/collection/art-collection/ також приємно дивують, тому що хороше вино зовсім не повинно бути дорогим. Доставка відбувається оперативно, і ви завжди можете бути впевнені, що ваше замовлення прийде вчасно. Опис кожного вина на сайті такий докладний, що ви точно не заблукаєте в цьому розмаїтті. А ще Villa UA постійно тішить клієнтів різноманітними знижками та акціями, що робить купівлю вина ще більш приємною та вигідною. Мій вердикт - обов'язково спробуйте вина від Villa UA, ви точно не пошкодуєте!
|
| |
| |
| deddingarmor836 | Дата: Среда, 17.07.2024, 17:50 | Сообщение # 4 |
|
только зарегился
| дай попробовать
|
| |
| |