Форум города сумы
Перейти на главную!

 



 
          





Реклама на сайте
Магазин фирменной обуви





  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: PloozyFrame  
Форум » Интернет-зона » Полезные ссылки » Донат на ЗСУ (Донат на ЗСУ)
Донат на ЗСУ
viktoriakropova85Дата: Суббота, 27.01.2024, 19:20 | Сообщение # 1
Не Впервой
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Донат на ЗСУ https://ruhednosti.org/donat-na-zsu – це можливість підтримати свою країну вже зараз. В Україні завжди традиційно було підтримувати військових та висловлювати підтримку захисникам держави. З огляду на теперішні події, де значимість підтримки ЗСУ особливо актуальна, існує кілька шляхів, які дозволяють кожній особі зробити свій внесок. У цьому контексті, розглянемо п'ять способів, які дозволяють здійснити пожертву на підтримку армії та забезпечити національну безпеку.

1. Онлайн-платформи. Багато благодійних організацій та фондів, які допомагають Збройним Силам, розпоряджаються онлайн-платформами для отримання пожертв. Ви можете переглядати їхні веб-сайти та використовувати безпечний спосіб онлайн-переказу.

2. Банківські перекази. Можна здійснити пожертву через банківські трансфери. Для цього вам слід звернутися до власного банку та отримати інформацію про реквізити для переказу коштів на рахунок благодійної організації або фонду.

3. СМС-пожертви. Деякі благодійні організації запускають сервіси збору пожертв через короткі текстові повідомлення. Ви можете відправити відповідний текст на зазначений номер, і з вашого мобільного рахунку буде знято відповідна сума.

4. Чеки та грошові перекази. Ви можете відправити чек або здійснити фінансовий трансфер на адресу або банківський рахунок благодійної організації, яка надає допомогу Збройним Силам.

5. Участь у благодійних заходах. Багато благодійних заходів, призначених для залучення коштів на допомогу Збройним Силам, мають можливість здійснити пожертву під час заходу. Ви можете взяти участь у таких подіях і внести свій внесок, допомагаючи в забезпеченні потреб Збройних Сил.

В заключенні важливо зазначити, що пожертвування на підтримку армії – це прояв патріотизму та громадянської свідомості. Кожен вклад, незалежно від його розміру, має значення і сприяє забезпеченню необхідного техніки, навчання та підтримку наших героїв. Разом ми будуємо міцну та безпечну країну, і внески – це один із способів, яким можна внести свій власний вклад у цей важливий процес. Спільно допоможемо нашим військовослужбовцям залишати країну сильною та незалежною.
 
ofilimonov085Дата: Понедельник, 12.02.2024, 20:17 | Сообщение # 2
только зарегился
Группа: Пользователи
Сообщений: 10
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
wacko
 
Форум » Интернет-зона » Полезные ссылки » Донат на ЗСУ (Донат на ЗСУ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





 
Хостинг от uCoz

 


 
Design by nicva