Форум города сумы
Перейти на главную!

Реклама на сайте
Магазин фирменной обуви

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: PloozyFrame  
Хто стикався з проблемами серця? Куди зверталися?
misterbicipsДата: Среда, 30.07.2025, 23:21 | Сообщение # 1
Не Впервой
Награды: 0
Статус: Offline
Усім привіт! Дуже потрібна ваша порада. В мого тата останнім часом почало "стрибати" серце — то тиск шалений, то пульс як навіжений. Лікар сімейний направив до кардіолога, але в районній поліклініці черга на кілька тижнів уперед. Я вже місця собі не знаходжу, бо ж серце — не жарти. Почала шукати приватні клініки, але там такі ціни, що очі на лоба лізуть. Може, хтось із вас мав подібну ситуацію? Куди краще звернутись, щоб реально допомогли, а не просто гроші здерли? Дуже переживаю, тому буду вдячна за будь-який відгук.

HzBoyДата: Среда, 30.07.2025, 23:23 | Сообщение # 2
Не Впервой
Розумію тебе прекрасно. У нас теж була схожа ситуація з дядьком — різко стало погано, з тиском проблеми й серце колотило так, що ми вже «швидку» викликали. Після того довго шукали хорошого спеціаліста, бо в нашій поліклініці нічого путнього не сказали. Знайомі порадили звернутись до кардіоцентру в Києві, бо там і діагностика, і спеціалісти нормальні, і ціна не така страшна, як в деяких приватних клініках. Ми туди й поїхали — зробили повне обстеження, призначили лікування, дядько тепер і виглядає краще, і почувається нормально. Якщо треба, можу назву написати.

misterbicipsДата: Среда, 30.07.2025, 23:23 | Сообщение # 3
Не Впервой
Дякую тобі дуже! Я вже трохи видихнула після твого повідомлення. Якщо чесно, мені так важливо було почути, що є місця, де справді допомагають, а не просто обіцяють. Напиши, будь ласка, як називається той кардіоцентр, куди ви зверталися. І чи треба було направлення, чи можна просто записатися напряму?

HzBoyДата: Среда, 30.07.2025, 23:24 | Сообщение # 4
Не Впервой
Та звісно напишу, бо сама колись шукала і не знала, з чого почати. Ми зверталися до центру кардіології та кардіохірургії https://heartsurgery.ionh.com.ua/ Там дуже уважно поставилися до дядька, спершу зробили УЗД серця, ЕКГ, аналізи, а потім уже кардіолог усе пояснив і розписав лікування. І, що мені сподобалося — не нав’язували купу зайвих препаратів, як це часто буває. Все чітко, спокійно й з людським ставленням. Направлення не потрібно — можна самому записатися через їхній сайт або телефоном. Приймають швидко, все організовано. Ми потім ще раз їздили на контроль — перевірили, як діє лікування. Я реально рада, що ми туди звернулися. Якщо твій тато потребує допомоги — не зволікай, бо із серцем краще не затягувати.
Прикрепления: 1476828.jpg (19.8 Kb)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Хостинг от uCoz

Design by nicva